Nyheter » Trådløse nyheter fra PASCO

Trådløse nyheter fra PASCO

2018-09-18

 

 

 

 

I løpet av 2018 kommer det flere spennende og nyttige trådløse sensorer fra PASCO.

Trådløs værsensor med GPS
Et alt-i-ett instrument for å overvåke været og miljøet omring oss. Den inneholder flere sensorelementer i en kompakt enhet som kan gi opptil 17 forskjellige målinger! Sensoren kan brukes i loggermodus, gjerne sammen med PS-3553 stativ/vingesettet for langtidsmålinger, eller som et håndholdt instrument til studier av mikroklima.
PS-3209 Trådløs værsensor med GPS – kr 2 846,- eks mva
Les mer og bestill den her.

Trådløst kolorimeter/turbidimeter
Kolorimeteret kan måle absorbans og transmittans ved seks forskjellige bølgelengder samtidig! Mål fargene til en løsning som en introduksjon til spektroskopi, forstå sammenhengen mellom absorbans og konsentrasjon, bestem konsentrasjonen til en ukjent løsning og studér reaksjonshastighet. Kolorimeteret fungerer også som et turbidimeter for vannkvalitetsanalyser.
PS-3215 Trådløst kolorimeter/turbidimeter – kr 1 775,- eks mva
Les mer og bestill det her.

Trådløs pulssensor (håndgrep)
Håndgrepsensoren egner seg veldig godt til fysiologiaktiviteter. Et godt grep rundt hvert av håndtakene og pulsen måles før, under og etter fysisk aktivitet.
PS-3206 Trådløs pulssensor (håndgrep) – kr 1 452,- eks mva
Les mer og bestill den her.

Trådløs pulssensor (brystbelte)
Pulssensoren festes med et elektrodebelte rundt brystet og sender data trådløst opp til 10 meter.
PS-3207 Trådløs pulssensor (brystbelte) – kr 1 290,- eks mva
Les mer og bestill den her.

Oppløst CO2 vanntett trekk
Den trådløse CO2 sensoren (PS-3208) kan utstyres med et semipermeabelt trekk som gjør det mulig å måle oppløst CO2 i vann. Mål fotosyntese og respirasjonsaktivitet i akvatiske planter eller dyr i en prøveflaske eller økokammer.
PS-3545 Oppløst CO2 vanntett trekk, 5 pk. – kr 323,- eks mva
Les mer og bestill her.

Trådløs blodtrykksensor
Den trådløse blodtrykksensor gir deg en rask og enkel måte å måle systolisk og diastolisk arterietrykk (mmHg), så vel som hjertefrekvens/puls (slag/minutt). Bruk mobil, nettbrett eller datamaskin. Ved å sammenligne systole/diastole trykket i et digitalt vindu med blodtrykket vist i en sanntids graf får man en større forståelse av fysiologien.
PS-3218 Trådløs blodtrykksensor - kr 1 628,- eks mva
Les mer og bestill her.

Trådløs rotasjonsensor 
PASCOs trådløse rotasjonsensor bør finnes på enhver fysikklab! Bruk den til forsøk i optikk, dynamikk, sentripetalkraft, pendelbevegelse og mye annet. Mål posisjon, hastighet og akselerasjon (vinkel og lineær) med utrolige 0.09 º oppløsning og nøyaktighet. Høyere maks rotasjon (30 omdreininger/sek) muliggjør et stort antall forsøk med bevegelse. 
PS-3220 Trådløs rotasjonsensor  - kr 2 993,- eks mva
Les mer og bestill her.

Trådløs bevegelsesensor
Den trådløse bevegelsessensoren måler kontinuerlig posisjon, fart og akselerasjon til objekter ved bruk av ultralyd, og sender måledata trådløst til mobil, nettbrett eller datamaskin. En egen filterteknologi gir bedre resultater, uten falske topper eller avbrudd i datainnsamlingen. Mål bevegelsen til objekter fra 15 cm til 4 meter fra sensoren. At sensoren er trådløs betyr at det ikke finnes kabler i veien for håndholdt sensor, montering i taket, på dynamikkvogn osv. 
PS-3219 Trådløs bevegelsesensor - kr 1746,- eks mva
Les mer og bestill her.

 Kontaktpersoner

Camilla Hildman
Camilla Hildman
Salgsassistent
Telefon: +46 (0)18-56 68 22
camilla.hildman@gammadata.se